Hurricanes strategi: lösa Bobrovsky för att undvika eliminering

Comments · 70 Views

Hurricanes strategi: lösa Bobrovsky för att undvika eliminering

I den senaste Stanley Cup-slutspelsmatchen Hurricanes vs Panthers slutade det med att Hurricanes förlorade med 0-3 mot Panthers. Vilken strategi kommer Hurricanes att anta mot Panthers i match 4 nästa gång!

När match 4 snart ska sparkas igång misslyckades Carolina Hurricanes i sin senaste match med att ta hem matchen, men laget lät sig inte nedslås och gjorde en strategiförändring inför nästa match. I den senaste matchen satte Panthers målvakts lugn Hurricanes under starkt hot. Laget i Carolina Hurricanes Tröja svärmade till Panthers nät och lanserade ett skott, men i sista minuten gick bollen inte in i nätet utan räddades framgångsrikt av Florida Panthers målvakt. I normalt spel sköt Hurricanes 32 skott utan att göra en enda poäng, vilket visar styrkan i Sergei Bobrovskys målvaktsspel.

Återigen insåg Hurricanes vikten av målvaktsspelet och gjorde justeringar för resten av matchen, och var tvungna att tackla Sergei Bobrovsky före straffläggningen för att se till att laget kunde göra mål och hindra laget från att bli utslaget. Fans som gillar dessa två lag kan klicka sig vidare till webbplatsen för att anpassa samma Matchtröjor Hockey och heja fram dem tillsammans!

Comments