Haaland avviser Manchester Citys årslønn på 28 millioner euro

Comments · 408 Views

Haaland avviser Manchester Citys årslønn på 28 millioner euro

Kampen om å få inn Haaland nærmer seg slutten, men det er fortsatt ingen sikre nyheter. Ifølge den spanske avisen AS har Dortmund-spissen avvist et kjempetilbud fra Manchester City, som tilbød en årslønn på 28 millioner euro. kjøpe fotballdrakter

Manchester City lager stort oppstyr om å signere Haaland og utelukker ikke å heve tilbudet, men de to sidene har ennå ikke kommet til enighet. Haaland har prioritert å spille i Spania og venter på tilbud fra Real Madrid og Barcelona.

Manchester City klarte ikke å hente Kane i fjor sommer og er nå klare til å gjøre et trekk for Haaland. De har økonomiske ressurser til å avslutte avtalen, men de har ikke klart å overbevise spilleren om å bli med. Manchester City Drakt

Haaland og teamet hans håper å ta en avgjørelse innen utgangen av april. Han er nesten sikker på å forlate Dortmund i sommer, og Real har presset hardt på de siste ukene.

Barcelona kan bare gi tilbud så økonomisk mulig, og de håper Haaland kan velge selv, for under Xavis ledelse lager Barcelona en spennende blåkopi.

Manchester City er imidlertid ikke ute av løpet da de vurderer hvordan de skal overbevise spissen om å flytte til Premier League. Det avgjørende øyeblikket har kommet.

Comments