AC Milan slo Lecce 2-0 da Leonardo Bonucci sparket en dobbel!

Comments · 94 Views

Den 24. april startet den 31. runden av Serie A-kampene med AC Milan og Lecce. AC Milan vant 2-0 mot Lecce, til tross for at de bare scoret to mål i kampen, det var en flott kamp, og begge målene ble scoret av Leonardo Bonucci, en heading og et spark!

Det første målet i kampen kom i første omgang, i det 40. minutt, da Sandro Tonali, iført en AC Milan drakter, passet til en lagkamerat fra et hjørne på venstre side, og deretter ble ballen spilt til Sandro Tonalis føtter, som deretter krysset fra en høy vinkel og Leonardo Bonucci hoppet høyt for å heade ballen hjem. Det andre målet kom i andre omgang, i det 74. minutt, da Leonardo Bonucci tok ballen på egen hånd for å håndtere en Lecce-pakke, men scoret med et flott skudd og gjorde det til 2-0. Det var 2-0 og kampen endte uten mål for noen av sidene, med AC Milan som vant.

Du kan se at AC Milan bare fikk to mål i denne kampen mot et ikke så sterkt Lecce, noe som burde ha vært en mer avslappet hendelse, vel vitende om at tidligere sterke lag til og med ville spille rundt 6-0 mot gjennomsnittlige lag. draktsett football AC Milan har vært i god form den siste tiden, etter å ha nådd kvartfinalen i andre Champions League-konkurranser, og har scoret 4-0 mot Napoli, og er ikke veldig begeistret for å møte et mindre enn ideelt Lecce-lag, og kanskje reservere styrken til neste kamp mot Roma, som har vært i god form den siste tiden, med 4 seire, 0 uavgjort og 1 tap. seire, 0 uavgjort og 1 tap.