Messis pappa avslöjar att Messis återkomst till Barcelona är möjlig

Comments · 67 Views

Messis pappa avslöjar att Messis återkomst till Barcelona är möjlig

Den argentinske superstjärnan Messi har bekräftat att han kommer lämna Paris Saint-Germain i slutet av säsongen. De saudiska jättarna Riyadh Crescent och MLS-kraftverket Miami International har båda skickat attraktiva erbjudanden till Messi, medan Messis gamla klubb Barcelona fortfarande väntar på Godkänd av La Liga. Nyligen svarade Messis pappa, Jorge Messi, på reportrars frågor när han lämnade Laportas bostad. Han gjorde det klart att Messi vill återvända till Barcelona, och han hoppas också att Messi kommer tillbaka, och att Messis återkomst till Barcelona är Det är möjligt.

Nyligen dök Messis pappa, Jorge Messi, upp i Barcelona. Han gick hem till Barcelonas ordförande Laporta för att diskutera Messis övergång i detalj. När Messis pappa lämnade Laportas bostad frågade en reporter Jorge Messi om framstegen för Messis återkomst till Barcelona. Messis pappa gav ett positivt svar: "Messi vill återvända. Barcelona, jag hoppas också att Messi kan gå tillbaka. Nu verkar det som att detta kan hända, och du kommer att få veta resultatet snart."

För närvarande, enligt rapporter, har Messi fått 2 erbjudanden, ett från de saudiska jättarna Riyadh Crescent och det amerikanska ligalaget Miami International, men Messi väntar fortfarande på ett erbjudande från Barcelona. Enligt källor har La Liga klarat den genomförbarhetsplan som Barcelona lämnat in, vilket också innebär att Barcelona snart kommer att kunna lämna det första officiella budet till Messi. Och Messi är sugen på att återvända till Barcelona. Han kan acceptera vilken begäran som helst från Barcelona. Så länge de röda och blå skickar ett erbjudande till Messi kommer Messi att återvända till Barcelona. I dagsläget kommer Messi närmare och närmare återkomsten till Barcelona.

Comments