Benzema har scoret 7 mål i de siste 3 Champions League-kampene og deltatt i 50 mål denne sesongen

التعليقات · 463 الآراء

I kvartfinalen i Champions League eliminerte Real Madrid Chelsea etter ekstraomganger. Selv om Benzema ikke scoret i ordinær tid, scoret han et avgjørende mål i tilleggstid for å hjelpe laget videre. draktsett fotball

Benzema var sterkt preget av Chelsea-spillere, men han traff tverrliggeren med en heading i andre omgang.

Etter at kampen gikk inn på overtid, i det 96. minutt, skar Vinicius seg inn på venstre side av sekstenmeteren og la en pasning, og Benzema toppet nedre venstre hjørne fra 10 meter, 2-3. Real Madrid scoret 5-4. Benzema Drakt

Benzema har scoret i tre påfølgende Champions League-utslagskamper. Han scoret hat-trick i andre etappe av 1/8-finalen mot Paris.

Han scoret nok et hat-trick i kvartfinalen borte mot Chelsea.

I denne kampen scoret han nok et mål. Tidligere har Benzema ikke scoret mer enn 7 mål på en sesong i Champions League, men han har scoret 7 mål på de siste 3 kampene.

Benzema har scoret 12 mål og 1 assist i Champions League denne sesongen. Scoret 24 mål og 11 målgivende pasninger i La Liga, og scoret 2 mål i den spanske supercupen. Han scoret 38 mål og 12 assists i alle konkurranser.

Og med Real Madrid på vei fremover og Lewandowski blir eliminert fra Champions League, blir Benzemas sjanser til å vinne årets Ballon d'Or større og større.