Real Madrid går videre til Super Cup-finalen 5-4 på straffe

التعليقات · 144 الآراء

Den spanske Supercup-semifinalen ble holdt i Riyadh, Saudi-Arabia. Real Madrid spilte uavgjort 1-1 med Valencia innen 120 minutter. Real Madrid vant straffesparkkonkurransen 4-3 og gikk videre til Super Cup-finalen 5-4 sammenlagt.real madrid bortedrakt

I det 38. minutt slo Militao en lang pasning. Benzema tok ballen i 16-meteren og ble sparket ned av Kumart. Dommeren plystret straffespark og ga Kumart gult kort. Benzema scoret personlig et straffespark, Real Madrid 1-0! I det 46. minutt slo Rato et innlegg fra høyre, og Lino satte plutselig inn en volley bak 16-meteren og scoret. Valencia 1-1! I løpet av 120 minutter spilte de to sidene inn i forholdet 1-1.

Straffesparkkonkurransen startet, og Valencia tok den første straffen. I første runde satte Cavani et straffespark og Benzema satte et straffespark. I andre omgang tok Kumart et straffespark over tverrliggeren og Modric satte et straffespark. I tredje runde satte Moriba et straffespark og Cross satte et straffespark. I fjerde runde satte Giramon et straffespark og Asensio satte et straffespark. I den femte runden ble Gayas straffespark reddet av Courtois. Real Madrid vant straffesparkkonkurransen 4-3 og gikk videre til den spanske supercupfinalen.Smussavvisende fotballdrakter